1

Rosé de Chambrun 2023 Bordeaux rosé

€ 18,40(Eenheidsprijs)
€ 16,00(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Rosé de Chambrun 2023 Bordeaux rosé'

Een cuvée die in 2019 voor het eerst is gemaakt afkomstig van een Cabernet Franc-perceel van hoge kwaliteit op Château de Chambrun, waarmee we dit beroemde terroir van rode wijn op een andere manier tot uitdrukking willen brengen. In zijn elegante en sensueel gevormde fles is deze bleke rosé volledig droog gefermenteerd en toont hij alle rijke aroma's van zijn traditionele rassoort uit de rechteroever, die het beste van de terroirs van Chambrun laat zien. 

Château De Chambrun & Château Moncets - Lalande de Pomerol

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Château De Chambrun & Château Moncets - Lalande de Pomerol

Frankrijk(Land)Bordeaux(Regio)

Het landgoed Château Moncets werd in 1770 aangelegd en is onze oudste wijngaard. Het draagt de naam van de Général de Moncets, die het in 1872 kocht. De wijnstokken en kelders zijn sindsdien volledig gerenoveerd en gerehabiliteerd om het landgoed te onderhouden en zo een tweede wijngaard, Château de Chambrun, te integreren. De productie van Chateau Moncets is geëvolueerd via een meer uitgebreid en verfijnd wijnbereidingsproces, nog versterkt door het nieuw ontworpen etiket op de fles.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.