1

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Bij Leirovins vind je vast het perfecte relatiegeschenk voor zowel klanten en medewerkers, als vrienden. Verras hen met een fijn cadeau en laat hen genieten van de kwalitatieve wijn van bij Leirovins. Een fles wijn als geschenk is niet alleen leuk om te geven, maar scoort ook steevast hoog bij diegene die de fles in ontvangst mag nemen. Neem dus alvast een kijkje in onze webshop naar ons ruim en internationaal wijnengamma.

Daarnaast bieden wij ook een mooi aanbod aan geschenkverpakkingen. Dit bestaat onder meer uit geschenkzakken en mooie trendy wijndozen. Zo wordt het echt een mooi cadeau, zowel om te geven als te krijgen. Daarnaast kunnen onze geschenken aangevuld worden met leuke extra’s zoals een Zalto wijnglas. Verras je relaties met een mooi geschenk van wijnhandelaar Leirovins, of kies voor een mooie cadeaubon.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.