1

Over ons

Welkom bij Leirovins, uw wijnleverancier sinds 1826

Op zoek naar een wijn met geschiedenis? Zoek dan niet verder en maak kennis met Leirovins, uw wijnverdeler sinds 1826. Wij bieden een ruim assortiment internationale wijnen in diverse prijsklassen en verkopen zowel aan bedrijven,particulieren en horeca. Wij heten u van harte welkom in onze zaak, alsook op onze webshop.

Ons verhaal

Leirovins, doorgegeven van vader op zoon, bestaat reeds zes generaties lang

Wijnhandelaar Leirovins kent haar bestaan reeds sinds 1826 en bestaat hiermee intussen al maar liefst reeds zes generaties lang. De ervaring is van vader op zoon doorgegeven en zo heeft Leirovins een sterke marktpositie verworven in de Vlaamse wijnhandel. Hun jarenlange ervaring over generaties heen vormt dan uiteraard ook één van hun grootste troeven.

Maar daarnaast weten ze bij Leirovins ook een heel breed assortiment aan kwalitatieve wijnen in diverse prijsklassen aan te bieden. Reken gerust op de kennis en expertise van Peter en Dorine Leirens, de huidige uitbaters van Leirovins. U wordt er steeds met plezier geholpen bij het kiezen van een goede wijn die perfect op uw menu is afgestemd.

Dorine: “Leirovins staat voor kwaliteit & passie”

Dorine: “Leirovins staat voor kwaliteit & passie”

Gepassioneerd door wijn, bieden wij u bij Leirovins graag een ruim aanbod kwalitatieve wijnen aan. U mag er bij ons dan ook op rekenen dat de aankopen gebeuren aan de hand van een zeer strenge selectie ter plaatse. Een lekkere wijn is niet alleen een verrijking van uw menu, maar is ook steeds een aangenaam cadeau om te geven en te krijgen. Wij helpen u steeds met plezier verder bij het maken van uw keuze en zorgen hierbij graag voor een mooie afwerking. Gepresenteerd in een stijlvolle doos, met eventueel een mooi glas erbij, maakt u vast menig wijnliefhebber blij.

Kom naar één van onze wijndegustaties & verwen uzelf

De vele wijndegustaties bij Leirovins zijn perfect om uw favoriete wijn te ontdekken en om de juiste wijn voor bij uw menu te kiezen. Onze wijnproeverijen worden dan ook meermaals per jaar georganiseerd. Vaak staan deze avonden in teken van een land of regio, zo kunnen bijvoorbeeld enkele Spaanse wijnen of Italiaanse wijnen aan bod komen. Al hebben we als wijnliefhebbers bij Leirovins natuurlijk ook onze eigen favoriete wijnen in ons assortiment, wat zonder twijfel de Oostenrijkse wijnen zijn die gemaakt zijn volgens het principe van de biodynamie. Op onze proeverijen nodigen wij ook graag de eigenaars van de wijnhuizen zelf uit voor een extra dimensie.

DE LOCATIE

Leirovins laat je kennismaken met hun groot assortiment internationale wijnen

widget-col-left.jpg

Een warm & zacht interieur creëert de ideale omgeving om wijnen te proeven

Leirovins biedt u met plezier de mogelijkheid om in een stijlvolle omgeving ons wijnassortiment te proeven. Dat kan op één van onze degustatiedagen die wij regelmatig organiseren gedurende het jaar. Onze experts begeleiden u er graag in uw ontdekkingstocht en bij uw keuze. Dit alles in een aangenaam kader en een warm interieur met zachte kleurtoetsen om bij weg te dromen.
Voor horeca zijn degustaties mogelijk na afspraak. We staan u graag bij in het opstellen van uw wijnkaart en geven gepast advies voor menuwijnen en suggestiewijnen.

widget-col-right.jpg

Ontdek onze vernieuwde webshop met internationale wijnen

We heten u niet alleen van harte welkom in onze zaak, maar ook op de vernieuwde webshop van Leirovins. Met onze webshop bieden wij u niet alleen een online bestel- en betaalsysteem aan, het is ook een handige leidraad doorheen ons assortiment aan wijnen en champagnes. Het biedt u de mogelijkheid uw eigen selectie te maken op het ogenblik dat u het beste past. Met een eenvoudige klik op het land, krijgt u meteen eenvoudig ons aanbod aan wijnen in de geselecteerde regio te zien.

Lees verder

widget-image.png

RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.