1

J. Laurens Cremant De Limoux Le Clos Des Demoiselles Brut

€ 18,92(Prijs / fles)
€ 16,46(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'J. Laurens Cremant De Limoux Le Clos Des Demoiselles Brut'

Deze speciale fles is gemaakt ter ere van de ''Brut Originel''. De jonge wijn wordt na het proeven samengesteld uit verschillende variëteiten. Het is in de fles dat de langzame evolutie van de wijn de geboorte van de kostbare mousse geeft, met een goudkleurig getint gewaad waarin de majestueuze snaren van delicate belletjes liggen. In de mond zijn de aroma's van toast, honing en vers fruit perfect in balans. Deze mousserende wijn is zacht en vol, krachtig en lang op de afdronk. Het is heerlijk tijdens de maaltijd, zelfs bij exotische gerechten zoals sushis of tempura. Het gaat ook samen met desserts (cheesecake, fruittaart).
60% Chardonnay, 25% Chenin en 15% Pinot Noir

J.Laurens - Crémant De Limoux

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis J.Laurens - Crémant De Limoux

Frankrijk(Land)Languedoc - Cremant de Limoux(Regio)

In de jaren 80 zag Michel Dervin het potentieel van het terroir van Limoux voor het prodeceren van verfijnde licht Mousserende wijnen. Michel, expert uit de Champagnestreek besluit een wijngaard in de omgeving te kopen en te beginnen met de productie van de bekende Blanquette de Limoux.

In 2002 neemt Jacques Calvel, die ondernemer was in Zwitserland, maar afkomstig is uit Limoux en aangetrokken werd door de Cremant wijnen, het roer over. Met de hulp van Michel "savoir faire" en Henri Albrus, de wijnmaker, besluit hij het domein te herstructureren.

Sinds 2009 is het Domaine J.Laurens trots om een prachtig assortiment Blanquette & Cremant de Limoux te produceren, met gezonde wijngaarden, nieuwe gebouwen, een consequent team en een toename van de verkoop door een doortastende kwaliteitsfilosofie.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.