1

Ginesia Montepulciano d'Abruzzo - Menicucci Vini

€ 13,22(Prijs / fles)
€ 11,50(vanaf 6 stuks)
WijnhuisMenicucci Vini - Abruzzo (Bio)
Wijnjaar2021
RegioAbruzzo
TypeRode wijn
Volume0.75 L
DruifsoortMontepulciano
WijnbouwBiowijn

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Ginesia Montepulciano d'Abruzzo - Menicucci Vini'

Een kenmerkende biologische wijn uit Abruzzo, Ginesia Montelpulciano D'Abruzzo (DOP) is gemaakt van 100% biologische Montepulciano-druiven. Deze wijn heeft een sterke robijnrode kleur, met veel rood kersenfruit. Het is een medium-body wijn met zachte tannines, het past perfect bij de verschillende vlezige pastasauzen of gegrild rood vlees.

Menicucci Vini - Abruzzo (Bio)

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Menicucci Vini - Abruzzo (Bio)

Italië(Land)Abruzzo(Regio)

Menicucci is gesneden uit een Italiaanse familietraditie, gekruid met passie en toewijding. Begin 1970 plantte Antonio Menicucci zijn eerste druiven in Ortona, Italië. Drie generaties later gaat de Menicucci-erfenis verder. Menicucci produceert met trots een verscheidenheid aan biologische handgemaakte wijnen, en mousserende wijnen die elk gehemelte bevredigen, variërend van unieke, fruitige wijnen tot traditionele witte en rode variëteiten. Samen met onze liefde en passie voor het maken van geweldige wijnen, zijn we toegewijd aan het leveren van superieure kwaliteit en onvergetelijke herinneringen. Onze unieke en continue innovatietechnieken hebben ons geïnspireerd om een van de meest bewonderde Italiaanse wijnmerken in de sector te worden.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.