1

Bodegas Santiago Roma - Galicia Rias Baixas

€ 14,95(Eenheidsprijs)
€ 13,00(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Bodegas Santiago Roma - Galicia Rias Baixas'

Bij Witte Asperges

Ambachtelijke methoden en moderne technologie worden gecombineerd. Druiven worden zorgvuldig met de hand geoogst en eenmaal bij de wijnmakerij worden ze ontsteeld en gaan ze rechtstreeks naar de pneumatische pers om in koude bij lage druk en temperatuur te worden geplet. Later wordt de verkregen most gedecanteerd om de verschillende onzuiverheden te verwijderen. Fermentatie is de volgende stap in dit proces. Het wordt uitgevoerd in onze roestvrijstalen tanks met behulp van inheemse gisten (ze komen van onze eigen druiven, van de gist die zich op de bodem van de tank heeft gevestigd) waar ze op natuurlijke wijze fermenteren. We zijn in staat om het zuur in de wijn op een biologische manier te verminderen dankzij gedeeltelijke malolactische gisting (afhankelijk van de jaargang), die het appelzuur transformeert in het minder agressieve melkzuur. Ten slotte wordt de wijn gestabiliseerd in onze isothermische roestvrijstalen tanks met koude apparatuur voor koeling.
Een aspect dat moet worden vermeld, is dat de traceerbaarheid gedurende het hele proces wordt gevolgd, waardoor de monitoring van de distributieketen op elk moment eenvoudig
is. Er moet worden benadrukt dat onze wijngaarden, 6 hectare van onszelf en de rest onder controle, worden behandeld met milieuvriendelijke fytosanitaire producten. Verder gebruiken we voor het bemesten van de wijngaarden en het voorkomen van de onkruidgroei dieren en worden er nooit chemische producten gebruikt.
We kunnen beweren dat de kwaliteit van de wijngaard en het land, het microklimaat, de passie van ons personeel en de uitputtende controles die tijdens het hele proces worden uitgevoerd, het mogelijk maken om een gepersonaliseerde, sappig fruitige en voluptueuze wijn te verkrijgen.

Bodegas Santiago Roma - Rias Baixas Galicia (bio)

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Bodegas Santiago Roma - Rias Baixas Galicia (bio)

Spanje(Land)Rias-Baixas(Regio)

HET WIJNHUIS
Santiago Roma is gevestigd in een oude boerderij volledig gerenoveerd en uitgerust om te voldoen aan de meest veeleisende kwaliteitsnormen. Vanaf de locatie, die een integraal onderdeel vormt van de wijngaarden, kunt u de Salnés-vallei en de zes hectare grond van de wijnmakerij zien, samen met andere gecontroleerde percelen.

Santiago Roma brengt landbouw zonder afval op de markt door middel van fytosanitaire behandeling en de traceerbaarheid van de producten, waardoor een éénvoudige monitoring van de commercialiseringsketen mogelijk is.

Het wijnhuis van Santiago Roma is geboren uit een droom die was om een wijn van uitzonderlijke kwaliteit te produceren volgens een traditioneel productieproces. Door gebruik te maken van de familie-ervaring in de wijnsector, legde Santiago Roma zijn merkteken voor kwaliteit. Zo richtte Santiago Roma in 1997 zijn eigen wijnmakerij op met een duidelijk doel, om wijnen van hoge kwaliteit en met hun eigen persoonlijkheid te creëren. Een wijn gemaakt door Santiago Roma van het terrein tot de fles, dat wil zeggen, een Rias Baixas Signature wijn.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.