1

Tros Negre - Montsant

€ 47,44(Eenheidsprijs)
€ 41,25(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Tros Negre - Montsant'

Afkomstig van een uitzonderlijk perceel van slechts 1,5 hectare, gelegen in een bevoorrechte omgeving in het hart van Montsant. Het resultaat is een echte terroir-georiënteerde wijn. 100% Grenache van honderdjaar oude wijnstokken en geproduceerd door Alfredo Arribas, de oogst werd handmatig uitgevoerd en de druiven werden zorgvuldig geselecteerd, zowel ter plaatse als in de kelder. Gefermenteerd in roestvrijstalen tanks. Vervolgens 12 tot 14 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten. Vol finesse en nuance zal deze rode wijn Montsant de komende 7 tot 9 jaar in de fles verbeteren.
Zorg ervoor dat u Tros Negre 2013 minimaal 1 uur voor het drinken decanteert.

Portal del Priorat Afredo Arribas - Priorat & Montsant (bio)

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Portal del Priorat Afredo Arribas - Priorat & Montsant (bio)

Spanje(Land)Priorat & Montsant(Regio)

Clos del Portal werd in 2001 opgericht door architect Alfredo Arribas, wiens wijngaarden zich bevinden tussen Bellmunt, El Molar en El Lloar. Hij begon met het herstel van verlaten terrassen, en momenteel bezit het 40 hectare grote landgoed 15 hectare wijngaard. Er bestaat een complex verband tussen "Clos del Priorat" en "Portal de Priorat" dat ik heb proberen te ontwarren. In principe brengt het domein "Clos del Portal" zijn wijnen op de markt onder de naam "Portal de Priorat", met uitzondering van de Gotes de Priorat, die nu onder zijn eigen naam wordt verkocht. De wijngaarden van Alfred Arribas in Montsant werden op de markt gebracht onder "Portal de Montsant", maar nu onder zijn eigen naam, Alfred Arribas. Verwarrend, hè? Maar laat dat je niet afschrikken voor zijn uitstekende wijnen.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.