1

Château Haut Cardinal - Saint-Emilion Grand Cru

€ 20,64(Prijs / fles)
€ 17,95(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Château Haut Cardinal - Saint-Emilion Grand Cru'

Eigendom van de familie Carrille. Philippe -"enfent terrible" van Castillon genoemd- maakt hier de meest verfrissende wijn uit zijn assortiment. De 1,5Ha kleine wijngaard van Haut-Cardinal is op het hoogste plateau (noord expositie) van Saint-Emilion gelegen en aangeplant met 40 jaar oude stokken merlot 80% en cabernet franc 20%. Een terroir "Argilo-calcaire avec roches mères affleurantes" dat gekend is voor zijn grote geraffineerde wijnen. A great value wine.

Château Haut Cardinal - Saint-Emilion Grand Cru (bio)

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Château Haut Cardinal - Saint-Emilion Grand Cru (bio)

Frankrijk(Land)Bordeaux - Saint-Emilion(Regio)

Château Haut Cardinal is eigendom van Jean-Marie Carrille, zijn zoon Philippe die eigenaar is van Château Poupille in Côtes de Castillon is er wijnmaker. 1,51Ha kleine wijngaard in het centrum van Saint-Emilion. Kalksteen terroir met 70 jaar oude wijnstokken en bio gecertifieerd. Aangeplant met 100% Merlot en een kleine productie van 9000 flessen per jaar.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.