1

Domaine Horgelus - Colombard-Sauvignon Blanc

€ 7,91(Prijs / fles)
€ 6,88(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Domaine Horgelus - Colombard-Sauvignon Blanc'

Domaine de L'Horgelus is één van de rijzende sterren uit de Côtes de Gascogne appellatie. 130km ten zuiden van Bordeaux produceert de jonge Yoan le Menn één van de mooiste en meest verfrissende wijntjes van Frankrijk.

34ha wijngaard, aangeplant met colombard en sauvignon Blanc worden er met de grootste zorg omringd door de jonge Yoan Le Menn.

De witte gascogne van L'Horgelus is één van de mooiste ontdekkingen qua prijs-kwaliteitsverhouding van de laatste jaren.

Een blend van Colombard en Sauvignon Blanc.

 

Domaine Horgelus - Gascogne

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Domaine Horgelus - Gascogne

Frankrijk(Land)Zuid Westen - Côtes de Gascogne(Regio)

Domaine Horgelus is één van de rijzende sterren uit de Côtes de Gascogne appellatie.  130km ten zuiden van Bordeaux produceert Horgelus één van de mooiste en meest verfrissende wijntjes van Frankrijk.

 34ha wijngaard, aangeplant met colombard en sauvignon Blanc worden er met de grootste zorg omringd door de jonge Yoan Le Menn.

 De witte gascogne van Horgelus is één van de mooiste ontdekkingen qua prijs-kwaliteitsverhouding van de laatste jaren.

 


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.