1

Domaine Horgelus - Le Bal De Papillon

€ 11,04(Prijs / fles)
€ 9,60(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Domaine Horgelus - Le Bal De Papillon'

Domaine de L'Horgelus is één van de rijzende sterren uit de Côtes de Gascogne appellatie. 130km ten zuiden van Bordeaux produceert de jonge Yoan le Menn één van de mooiste en meest verfrissende wijntjes van Frankrijk.

34ha wijngaard, aangeplant met colombard en sauvignon Blanc worden er met de grootste zorg omringd door de jonge Yoan Le Menn.

De witte gascogne van L'Horgelus is één van de mooiste ontdekkingen qua prijs-kwaliteitsverhouding van de laatste jaren.

Terwijl de gewone cuvée's ongeveer 6 à 6,5gr/L natuurlijke suikers bevatten neemt deze "Bal De Papillon" cuvée 55gr/L voor zijn rekening. Schenk deze licht zoet/zure "Papillon" bij Oosterse gerechten (spicy), gebakken ganzelever, of als alsperitief.

Domaine Horgelus - Gascogne

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Domaine Horgelus - Gascogne

Frankrijk(Land)Zuid Westen - Côtes de Gascogne(Regio)

Domaine Horgelus is één van de rijzende sterren uit de Côtes de Gascogne appellatie.  130km ten zuiden van Bordeaux produceert Horgelus één van de mooiste en meest verfrissende wijntjes van Frankrijk.

 34ha wijngaard, aangeplant met colombard en sauvignon Blanc worden er met de grootste zorg omringd door de jonge Yoan Le Menn.

 De witte gascogne van Horgelus is één van de mooiste ontdekkingen qua prijs-kwaliteitsverhouding van de laatste jaren.

 


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.