1

Las Elegidas De Grando Cépas Viejas - Ribera Del Duero

€ 36,00(Eenheidsprijs)
€ 31,30(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Las Elegidas De Grando Cépas Viejas - Ribera Del Duero '

Unieke cuvée gemaakt van oude wijnstokken 100% Tempranillo.
Productie van slechts 369 flessen en 10 magnums.
In memoriam to my grandfather Gervasio Granado
Slechts 60 flessen voor België beschikbaar, max 6 flessen per klant.

Jorge Granado - Ribera Del Duero (Bio)

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Jorge Granado - Ribera Del Duero (Bio)

Spanje(Land)Ribera Del Duero(Regio)

"Onderaan beginnen" is de manier om te leren. Het is de manier om hard te werken en elke dag aspecten te ontdekken die het land je geeft.
Klimaat, bodem, werk en harmonie met de natuur.
Ribera de Duero is onze thuis.

Een goede wijn wordt vanuit de wijngaard gemaakt, niet vanuit de kelder ! Zonder een goed wijngaardmanagement geen goede wijn legt Jorge ons uit.

Onze wijn begint in de wijngaard. Wij selecteren de trossen, wijnstok voor wijnstok, op basis van hun smaak, zuurtegraad en structuur. Deze kenmerken worden gegeven door het terroir; de geologie, het microklimaat, de afwatering, de hellingen en de persoon.
De wijnen moeten spreken met een onmiskenbare originaliteit.

Wij beheren onze wijnbouw op een duurzame manier door de ideologie van het evenwicht: een unieke enclave, omgeven door dennenbossen, steeneiken, aromatische planten, een bestudeerde oriëntatie, het werk met de hand, het zaaien van dekkingsgewassen, nuttige insecten en vogels en compostering zijn slechts enkele van de vele praktijken die wij toepassen. Onze wijngaarden zijn duurzaam.

Onze wijnen zijn het product van de beste van onze wijngaarden, de beste selectie van bodems en smaken.

Onze voorouders hebben ons geleerd dat het land meer is dan een spectaculair landschap of terrassen bij de rivier de Duero.

Grootvader vergezellen naar de wijngaarden en luisteren naar zijn uitleg en verhalen, zijn tevredenheid in het begrijpen van de stem van de zandgrond maakte de ervaring tot iets unieks en speciaals: een onbeschrijfelijke passie voor het land.

In 2014 nam Jorge Granado samen met zijn echtgenote Rebecca het wijndomein over en runt het nu met volle overgave en passie en past met succes toe wat zijn vader en grootvader hem geleerd heeft.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.