1

Vakantieperiode: Wij zijn gesloten van 21 juli t.e.m. 30 juli 2024

NATURAL Les Margues El Mas De l'A

€ 55,59(Eenheidsprijs)
€ 48,34(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'NATURAL Les Margues El Mas De l'A'

94/100 Guia Penin
12 maanden gerijpt in grote Franse eiken vaten.
Een assemblage van Garnacha Blanca en Garnacha Gris. Weelderig en fruitig in de neus met aroma's van frambozen, toffee en kruiden. In de mond, delicaat, fijn van smaak met een evenwichtige textuur en zuurgraad. Een wijn met bewaarpotentieel. Uitstekend met oesters of witte chocolade.

El Mas De l'A by Alfredo Arribas - Priorat (Natural)

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis El Mas De l'A by Alfredo Arribas - Priorat (Natural)

Spanje(Land)Priorat & Montsant(Regio)

La Morera, Priorat
In 2001 begon de succesvolle architect Alfredo Arribas met het verzorgen van de oude wijngaarden in Priorat en Montsant - en richtte hij de twee wijnhuizen Clos del Portal en Portal del Priorat op. Zijn recept voor succes zijn oude wijnstokken, ongewone locaties en een zorgvuldige omgang met de natuur. Het derde project, El Mas de L'A, weerspiegelt een andere priorij. De ligging in de vallei van La Morera, op ongeveer 500 meter boven zeeniveau, die loopt van Cornudella tot Pobleda, met een ideale klimatologische balans tussen noord en zuid en uitstekende bodems, is uniek. Hierdoor ontstaan fijne, lichte wijnen met zijdezachte tannines. Alfredo Arribas Priorat-wijnen zijn zeer nauwkeurig. Biodynamische wijnbouw.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.