1

Auxey-Duresses Blanc Les Riames Monopole - François de Givry

€ 80,50(Prijs / fles)
€ 70,00(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Auxey-Duresses Blanc Les Riames Monopole - François de Givry'

Bourgondië is een plaats van magie.
Als bewijs, deze geschiedenis, die van Les Riames, een terroir van mergel en kalksteen, het kleinste monopolie van de Côte de Beaune, herplant in 2011 na 70 jaar van onterving, gecultiveerd vanaf het begin volgens de voorschriften van de biodynamica, geploegd te paard, gevinifieerd in de prestigieuze kelders van Domaine Leflaive.
Wijngaard : Les Riames Monopole
Oppervlakte : 3ha
Productie : 3000 flessen

Auxey-Duresses Les Riames Monopole - François de Givry

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Auxey-Duresses Les Riames Monopole - François de Givry

Frankrijk(Land)Bourgogne - Auxey-Duresses(Regio)

Auxey-Duresses deelt zijn langste grens met Meursault, de bodem is er rijk aan klei aan de onderkant, met de aanwezigheid van witte mergel aan de bovenkant. Sommige aangrenzende climats dragen zelfs vergelijkbare namen - zoals Meursault Vireuils en Auxey-Duresses Les Vireux.

François de Givry is er eigenaar van een 3ha kleine MONOPOLE LES RIAMES wijngaard en is hiermee tevens eigenaar van de kleinste MONOPOLE van de Côte de Beaune met een productie van max 3000 flessen per jaar gevinifieerd in de prestigieuze kelders van Domaine Leflaive.

Alles wordt in Frankrijk verkocht met uitzondering voor België exclusief te verkrijgen bij Leirovins in kleine hoeveelheden.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.