1

Parcelle Rouge C5 Ecureuil

€ 10,50(Prijs / fles)
€ 9,13(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Parcelle Rouge C5 Ecureuil'

Namen van generieke appellation wijnen zoals PARCELLE kunnen soms een beetje misleidend zijn. Zoals bijvoorbeeld met een gebied als Bordeaux waar toevoegingen als Bordeaux en Bordeaux Supérieur doen vermoeden dat de herkomst er niet zo veel toe doet. Niets is echter minder waar. Een groot deel van de wijnen met bovengenoemde herkomstvermeldingen komt uit  Entre-Deux-Mers, het -ondergewaardeerde- uitgestrekte gebied tussen de Dordogne en de Garonne ten oosten van de stad Bordeaux. Zo maakte ook deze PARCELLE rood van Thibault Despagne op ons een zeer goede indruk. Sinds hij het roer overnam maakte hij o.a. een indrukwekkende serie moderne Bordeauxwijnen waarmee hij ondertussen de harten heeft veroverd van vele wijnliefhebbers.

ROBERT PARKER - "One of the most admirable operations in Bordeaux is that of the Despagne family".

 

Vignobles Despagne - Bordeaux

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Vignobles Despagne - Bordeaux

Frankrijk(Land)Bordeaux(Regio)

Thibault Despagne van Ch. Tour de Mirambeau zou je de perfecte belichaming kunnen noemen van de nieuwe wind die waait door Bordeaux. Talentvol en ambitieus maar ook open van geest en absoluut zonder ‘Château’ allures. Het familiedomein is uitgegroeid tot een serieuze speler in de Entre-Deux-Mers regio met goedgemaakte witte en ook rode wijnen. Naast het meer commerciële assortiment ligt zijn passie vooral in het opwaarderen van goede maar weinig bekende terroirs in deze wat vergeten hoek van de Bordeaux streek.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.