1

Categorie 'Algemeen'

Ook nu laten wij u graag genieten van wijn

Leirovins wil de veiligheid voor haar klanten waarborgen. Daarom zetten wij maximaal in op het bestrijden van het Coronavirus COVID-19. Wij volgen dan ook de maatregelen en richtlijnen van de regering strikt op. Wat u niet hoeft te beletten van uw favoriete wijn thuis te genieten.

Lees het volledige artikel

In het kader van het bestrijden van de verdere verspreiding van het Coronavirus, zijn onze degustaties helaas tijdelijk geannuleerd. Naast het tijdelijk schrappen van onze degustaties, trachten we ook de social distancing zo goed als mogelijk te garanderen. Zowel door de regels hierrond te respecteren in onze zaak, als door de contacten te beperken.

Maar ook in Coronatijden mogen we niet vergeten te genieten. En een glas goede wijn hoort daar uiteraard bij. Meer nog, nu we massaal thuis moeten blijven, hebben we meer dan ooit tijd om te genieten van onze favoriete wijn en champagne.

Met onze inspanningen en webshop hopen we de wijnliefhebber toch de mogelijkheid te bieden om in een veilig kader verder van hun geliefde wijn te kunnen genieten. Zo hebben wij onze openingsuren aangepast. En door online bij Leirovins te bestellen, hoeft u niet meer naar de winkel om uw wijnflessen te kunnen kopen.

Toch hoeft niets u ervan te weerhouden uw favoriete wijn bij u thuis te hebben. Bij Leirovins bestelt u heel eenvoudig online in onze gebruiksvriendelijke en mobielvriendelijke webshop. Ook al zit reizen er dan niet meteen in, met ons ruim wijnaanbod kan u toch van uw favoriete streken genieten wereldwijd. Met onze wijnen gaat u op reis vanuit uw knusse zetel.

Aarzel dus niet om ook uw favoriet te bestellen en volop te e-peritieven, veilig vanop afstand met de smartphone in de hand. Santé, op uw gezondheid, daar klinken wij samen met u op, want ook al is het een cliché, dat blijft toch het allerbelangrijkste en dat wensen wij u allen dan ook van harte toe.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.