1

Categorie 'Algemeen'

Onze nieuwe webshop staat online! Komt u ook een kijkje nemen?

De website van Leirovins werd grondig vernieuwd. Zo werd onze website niet alleen een nieuw jasje aangemeten, maar is de webshop meteen ook een pak gebruiksvriendelijker gemaakt. Het vinden en kopen van de juiste wijnen was nooit eerder zo eenvoudig. Neem dus snel een kijkje naar onze webshop en ontdek wat we u allemaal te bieden hebben.

Lees het volledige artikel

Met onze nieuwe responsive website willen wij onze bezoekers en klanten een optimale gebruikservaring geven, ook als zij mobiel surfen. Met onze webshop bieden wij u niet alleen een online bestel- en betaalsysteem aan, het is ook een handige leidraad doorheen ons assortiment  aan wijnen en champagnes. Het biedt u de mogelijkheid om eenvoudig uw eigen selectie te maken helemaal op het ogenblik dat u het beste schikt. Onze webshop is altijd open en beschikbaar.

In onze webshop kan u heel eenvoudig wijnen selecteren aan de hand van filters onder meer op land en regio. Maar ook op producttype, wijnhuis, druifsoort, volume, type wijnbouw, kelderrest en prijs. Na het maken van uw selectie kan u heel eenvoudig de resultaten sorteren op prijs of nieuwste aanbod. Zo vindt u gegarandeerd de wijn waar u naar op zoek bent. Elke wijn kan vervolgens ook in detail bekeken worden, met weergave van beschikbaarheid, productspecificaties en bijkomende productinformatie. Breng ook een bezoekje aan onze vernieuwde webshop, want bestellen is nu nog makkelijker. We heten je er alvast van harte welkom.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.