1

Gilbert Picq Chablis 1cru Vaucopin

€ 56,93(Eenheidsprijs)
€ 49,50(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Gilbert Picq Chablis 1cru Vaucopin'

Vaucoupin, gelegen in de gemeente Chichée, is een hoog aangeschreven premier cru op de rechteroever (oostzijde) van de rivier de Serein.

Domaine Gilbert Picq - Chablis

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Domaine Gilbert Picq - Chablis

Frankrijk(Land)Bourgogne - Chablis(Regio)

Didier Picq is een van de meest bijzondere wijnmakers in Chablis. Met een duidelijke visie leidt hij zijn avontuur met overtuiging en discretie. Overtuiging omdat hij weet wat hij wil doen: schone en onberispelijke wijnbouw, natuurlijke gisting met inheemse gisten, roestvrijstalen vaten, en het maken van wijnen met perfect rijpe druiven. Didier Picq heeft een kleine productie die moeite heeft om aan de vraag van wijnliefhebbers te voldoen, en hij houdt niet van de schijnwerpers. Uiteindelijk een wijnmaker die meer dan innemend is en wiens wijnen "precies" zijn zoals wij ze graag hebben !


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.