1

Proefpakket Spanje

€ 229,97(Eenheidsprijs)
Wijnhuis
soortSpanje
Volume9 x 0.75 L

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Proefpakket Spanje'

Hierbij een selectie proefpakket van onze laatste nieuwe aanwinsten uit Spanje.

CAVA MARIA CASANOVAS zéro dosage Brut Nature
Maria Casanovas is een klein Cava huis dat inmiddels in handen is van de kinderen van de oprichtster (Maria Casanovas). Zij leggen zich toe op het maken van Cava van zeer hoogstaande kwaliteit en in principe altijd zonder noemenswaardige dosage, in dit geval Zéro dosage ! Extreem pure, elegante en compleet droge Cava dus. Maria Casanovas was de huiscava van één van 's werelds beste restaurant El Bulli. Daarnaast zijn ook de quotatie's van Robert Parker samen met Jancis Robinson veelzeggend.

AV. BODEGUERS
Bodeguers beschikt over 14 ha wijngaard gelegen in het Parque Natural de la Albera, een gebergte dat hier de grens vormt met Spanje. De hoogste toppen liggen op 1300 meter hoogte. Enkel een wijnbouw met respect voor de natuurlijke omgeving is hier op zijn plaats. Net zoals in de onmiddellijk aanpalende Roussillon zijn de belangrijkste druiven hier carignan, grenache en syrah. Naast enkele blends worden ook parcellaire selecties van grenache en carignan gemaakt. De Elitia wordt gemaakt van 80-jarige carignan-stokken en behoort zonder twijfel tot het beste wat van deze druif wordt gemaakt. Het suneus-gamma heeft de bedreigde landschildpad die nog in het natuurpark voorkomt op het etiket staan.

PERINET
De wijngaarden van het wondermooie Perinet omvatten drie volledig unieke en verschillende microklimaten binnen de oude Priorat regio. De drie persoonlijkheden van de wijngaarden vertalen zich naar warm en fruitig in Mas Vell, fris, levendig en lang in Mas del Xes, en kruidige druiven gekoeld door mediterrane briesjes in Pendents. Een traditionele aanplant van Grenache, Carignan en Syrah wordt aangevuld met internationale variëteiten van Cabernet Sauvignon en Merlot. Elk wijngaardblok heeft zijn eigen karakter, diep ingegraven in de llicorella, de zeldzame leisteen- en kwarts houdende bodems die de Priorat kenmerken. Onder omstandigheden die voor andere planten bijna onmogelijk zijn om te groeien, gedijen de wijnstokken in hun zoektocht naar water en voedingsstoffen, een ware "strijd van de wijnstokken" om wijnen van wereldklasse te produceren.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.