1

Mineral Riesling Trocken - Emrich Schönleber

€ 27,13(Eenheidsprijs)
€ 23,60(vanaf 6 stuks)
WijnhuisEmrich Schönleber - Nahe
Wijnjaar2019
soortNahe
TypeWitte wijn
Volume0.75 L
Kelderresten15
DruifsoortRiesling

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Mineral Riesling Trocken - Emrich Schönleber'

De naam zegt het al! "Mineral", Deze Riesling van Emrich-Schönleber inspireert ons elk jaar opnieuw. Voor ons is er geen andere wijn die de stijl van het huis zo goed illustreert als deze Mineral. Een heldere, knapperige Riesling met pure mineraliteit en een harmonisch geïntegreerde en verkwikkende zuurgraad.

Emrich Schönleber - Nahe

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Emrich Schönleber - Nahe

Duitsland(Land)Nahe(Regio)

Sinds 250 jaar zit de familie Schönleber al in de wijnbouw.  Eind jaren '60 kwamen de eerste wijnbergen in eigen bezit (2ha.). Inmiddels is dit aantal uitgebouwd tot 14 ha. Waaronder de 2 Grand Cru wijnbergen in het Nahe gebied: Halenberg & Frühlingsplätzchen! Sinds 2001 wordt alles onder eigen label op de markt gebracht.

Werner Schönleber krijgt erkenning op het hoogste niveau zoals producent van het jaar in de Gault Millau of collectie van het jaar wederom in de Gault Millau. Vader Werner legt zich volledig toe op het management van de wijngaarden terwijl zijn zoon Frank inmiddels de vinificatie heeft overgenomen.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.