1

Coste Di Moro - Cantina Orsogna

€ 9,49(Prijs / fles)
€ 8,26(vanaf 6 stuks)
WijnhuisCantina Orsogna - Abruzzo (Bio)
Wijnjaar2010
RegioAbruzzo
TypeRode wijn
Volume0.75 L
DruifsoortMontepulciano
WijnbouwBiowijn

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Coste Di Moro - Cantina Orsogna'

Cantina Orsogna is een (zeer) vooruitstrevende coöperatie van eenendertig telers in de centrale Italiaanse provincie Abruzzo. Het bedrijf was een van de eerste in zijn soort die in 2002 overging op 100% biologische landbouw, en ze zijn de grootste Biodynamische wijnproducent van Italië, die sinds 2005 door Demeter is gecertificeerd.

Cantina Orsogna - Abruzzo (Bio)

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Cantina Orsogna - Abruzzo (Bio)

Italië(Land)Abruzzo(Regio)

Cantina Orsogna is een (zeer) vooruitstrevende coöperatie van eenendertig telers in de centrale Italiaanse provincie Abruzzo. Het bedrijf was een van de eerste in zijn soort die in 2002 overging op 100% biologische landbouw, en ze zijn de grootste Biodynamische wijnproducent van Italië, die sinds 2005 door Demeter is gecertificeerd. 100% Montepulciano aangeplant deels volgens pergola en deels in guyots op een hoogte tussen 300 en 450 meter boven de zeespiegel.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.