1

Château Des Annereaux - Lalande De Pomerol

€ 26,43(Prijs / fles)
€ 22,99(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Château Des Annereaux - Lalande De Pomerol'

La robe est rubis brillant avec des reflets violets Au nez, le fruit domine (cerise noire), accompagné de notes finement boisées Une structure équilibrée en bouche, avec de la rondeur et une grande présence aromatique: cassis, cerise et notes légèrement épicées. La finale est marquée par des tanins fins, et une longue persistance en bouche.
Le mot du vigneron : "Un cuvée structurée où les fruits noirs accompagnent des notes épicées !"

Année : 2016
Région : Bordeaux
Appellation : Lalande-de-Pomerol
Dégré alcoolique : 13.5%%
Format de bouteille : 75cl
Cépage : Merlot 60% Cabernet Franc 20% Cabernet Sauvignon 20% Merlot.
Sol : Gravelo-sableux

Château Des Annereaux - Lalande de Pomerol (bio)

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Château Des Annereaux - Lalande de Pomerol (bio)

Frankrijk(Land)Bordeaux - Lalande de Pomerol(Regio)

Chateau des Annereaux heeft een lange en rijke traditie. De familie Annereau heeft een van de oudste geschiedenissen in de regio, met bewijs van hun aanwezigheid in het gebied dat teruggaat tot 1390. Het Château is gelegen in de appellation Lalande de Pomerol in  Bordeaux, een appellatie op de rechteroever, naast Pomerol en Saint-Emilion. Het landgoed bezit ook een paar hectare in de appellation Bordeaux. De meerderheid van hun wijngaarden zijn beplant met Merlot, samen met kleinere hoeveelheden Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon en Petit Verdot.
Sinds 2007 ABio gecertifiëerd.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.