1

Bandol Rose La Chance - Domaine Des Terres Promises

€ 20,86(Prijs / fles)
€ 17,38/ fles(Prijs 5+1)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Bandol Rose La Chance - Domaine Des Terres Promises'

Zeer mooie rosé uit Mourvèdre (50%), Grenache (25%) en Cinsault (25%), geplant op terrassen aan de voet van het Saint Baume-massief. Na een korte maceratie van de schil en een vinificatie in de open lucht en gerijpt in eiken vaten. Deze nieuwe cuvée van Jean-Christophe Comor, die de grootste Bandolwijnen waardig is, krijgt dezelfde aandacht als de rest van het domein. Op natuurlijke wijze gekweekt en gevinifieerd, drukt het alle complexiteit en elegantie van zijn terroir uit.

Domaine Des Terres Promises - Bandol (Bio)

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Domaine Des Terres Promises - Bandol (Bio)

Frankrijk(Land)Provence - Bandol(Regio)

Jean-Christophe is van huis uit politicus. Conseiller du ministre. Hij verliet de politiek vier jaar geleden om wijn te gaan maken op een piepklein domeintje in de Provence, vlakbij het roemruchte Bandol. De naam Terres Promises doet veel vermoeden. Het land dat hij kocht voor zijn eigen wijngaarden was namelijk bos. Weliswaar oude verlaten wijngaarden, maar inmiddels dus gewoon bos. En J-C is nu al vier jaar bezig deze geweldige terroirs te herontginnen. Met paarden en tractoren worden de bomen uit de aarde gerukt waarna de schoonmaakoperatie z’n aanvang neemt. Het aanplanten van nieuwe stokken en dan het wachten. Un travail de fou!


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.