1

CONSULTEER ONZE GEWIJZIGDE OPENINGSUREN TIJDENS DE FEESTDAGEN - ZIE CONTACT

Bandol l'Amourvedre - Domaine Des Terres Promises

€ 25,88(Prijs / fles)
€ 21,56/ fles(Prijs 5+1)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Bandol l'Amourvedre - Domaine Des Terres Promises'

Twee typisch mediterrane druivenrassen: Mourvèdre en Carignan, die met een gemiddelde van 30 hectoliter/ha op verschillende percelen met wijnstokken van 30 jaar oud en op een kleiachtig-kalksteen terroir worden geteeld. De druiven werden  met de hand geplukt aan optimale rijpheid, ontsteeld en gevinifieerd. Na de gisting werd 50% van de wijn gerijpt in Bourgondische eikenhouten vaten en 50% in gebruikte foudres gedurende 12 maanden.

Domaine Des Terres Promises - Bandol (Bio)

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Domaine Des Terres Promises - Bandol (Bio)

Frankrijk(Land)Provence - Bandol(Regio)

Jean-Christophe is van huis uit politicus. Conseiller du ministre. Hij verliet de politiek vier jaar geleden om wijn te gaan maken op een piepklein domeintje in de Provence, vlakbij het roemruchte Bandol. De naam Terres Promises doet veel vermoeden. Het land dat hij kocht voor zijn eigen wijngaarden was namelijk bos. Weliswaar oude verlaten wijngaarden, maar inmiddels dus gewoon bos. En J-C is nu al vier jaar bezig deze geweldige terroirs te herontginnen. Met paarden en tractoren worden de bomen uit de aarde gerukt waarna de schoonmaakoperatie z’n aanvang neemt. Het aanplanten van nieuwe stokken en dan het wachten. Un travail de fou!


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.