1

Domaine Lafage Côté Sud - Vin De Pays Des Côtes Catalanes

€ 8,92(Prijs / fles)
€ 7,76(vanaf 6 stuks)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Domaine Lafage Côté Sud - Vin De Pays Des Côtes Catalanes'

De Côté Sud is een assemblage van uitstekende terroirs met zuidelijke expositie en oudere wijnstokken: 80 jaar oude Grenache (30%), 30 jaar oude Syrah (60%) en 20 jaar oude Cabernet Sauvignon (10%). De volrijpe druiven ondergaan een zachte extractie om vooral het rijpe, sappige fruit te onderstrepen. De wijn veroudert 12 maand op gebruikte barriques om de tannines nog verder te polijsten en de Syrah wat zuurstof te geven. Een prachtige prijs/plezier verhouding en een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een betaalbare wijn om regelmatig te genieten en royaal te schenken.

Domaine Lafage - Côtes du Roussillon

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Domaine Lafage - Côtes du Roussillon

Frankrijk(Land)Languedoc - Côtes du Roussillon(Regio)

Jean-Marie Lafage is opgegroeid in een wijnbouwersfamilie en studeerde net zoals zijn vrouw Eliane Oenologie. Tijdens zijn studies leert hij zijn echtgenote kennen en samen doen ze ervaring op in Californië, Australië, Zuid-Afrika en Chili. Na enkele jaren ervaring dromen ze ervan hun eigen domein op te richten. Eerst worden verschillende wijngaarden aangekocht en later neemt Jean-Marie het ouderlijk domein over. Hun passie, ervaring en technische bagage proef je in hun wijnen.
Het zijn wijnen die gemaakt zijn met liefde voor het vak en munten vooral uit door hun fenomenale prijs-kwaliteitsverhouding.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.