1

Bodegas Aessir Bobal Rosato

€ 10,70(Prijs / fles)
€ 8,92/ fles(Prijs 5+1)

Productinformatie

Bijkomende informatie over 'Bodegas Aessir Bobal Rosato'

Bodegas Aessir heeft zich gespecialiseerd in de productie van wijnen gemaakt van de Bobal-variëteit in de provincie Cuenca op 969 meter boven zeeniveau, in een unieke omgeving zoals het dichtstbijzijnde gebied van het "Natuurreservaat van de Hoces del Cabriel ", waar de combinatie van het schiereiland en het mediterrane klimaat samen met het thermische verschil tussen dag en nacht vanwege de hoogte van bijna 1000m dit een unieke plek maakt voor de variëteit Bobal. 6 hectare oude wijnstokken ouder dan 60 jaar.

Bodegas Aessir Bobal - Cuenca & Terra Alta

Het verhaal

Maak kennis met het wijnhuis Bodegas Aessir Bobal - Cuenca & Terra Alta

Spanje(Land)Cuenca & Terra Alta(Regio)

Bodegas Aessir heeft zich gespecialiseerd in de productie van wijnen gemaakt van de Bobal-variëteit in de provincie Cuenca op 969 meter boven zeeniveau, in een unieke omgeving zoals het dichtstbijzijnde gebied van het "Natuurreservaat van de Hoces del Cabriel ", waar de combinatie van het schiereiland en het mediterrane klimaat samen met het thermische verschil tussen dag en nacht vanwege de hoogte van bijna 1000m dit een unieke plek maakt voor de variëteit Bobal. 6 hectare oud e wijnstokken ouder dan 60 jaar.
Wijnen: Bodegas Aessir Bobal rood, Bodegas Aessir Bobal pale rosé,
Ten slotte, in het hart van Terra Alta, in Gandesa, heeft Bodegas Aessir 2 nieuwe wijnen geproduceerd van 4ha oude wijnstokken op een klei-kalkhoudende bodem op 480m hoogte in de bergketens die in de zomer afkoeling genieten door Garbinada-wind. De wijnen zijn gemaakt van witte en rode Grenache met op het etiket "Het Paard van Barcelona", ontworpen door de beeldhouwer Xavier Dols, maker van de sculptuur.


RELATIEGESCHENKEN & CADEAUBON

Nog op zoek naar een verrassing?

Laat vrienden, klanten, medewerkers genieten van een kwalitatieve fles wijn bij Leirovins. Met ons ruim en internationaal wijnengamma vindt u er vast een mooi relatiegeschenk.  Of kies eenvoudig voor een leuke cadeaubon van Leirovins en trakteer uw relaties met een heerlijke wijn naar keuze.